Ford Iriks - Steenbergen

Ford Iriks is al sinds 1981 een begrip in Steenbergen.

Dat klanten onze servicegerichtheid weten te waarderen blijkt uit onze customer viewpoints. Ford Iriks behoort tot een van de best scorende Ford-bedrijven van Nederland. Wij behandelen u, zoals wij ook zelf behandeld willen worden.

Graag tot ziens in Steenbergen. • Ford Iriks
 • Ford Iriks - waar de klant centraal staat

  Onze klantengerichtheid en de kwaliteit van Ford hebben er voor gezorgd dat wij een gerenommeerd bedrijf zijn geworden in de Regio West Brabant en omstreken.

  Neem contact opBoek een afspraak • Ford Iriks
 • Door Ford opgeleide monteurs

  Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en continue bijscholing van onze monteurs door Ford, beschikken wij over ongeëvenaarde team aan vakmensen die altijd voor u klaar staan. Door onze betrokkenheid met klanten in combinatie met een transparant advies zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft tegen een zeer gunstig tarief. Ook zorgen we er voor dat enige mankementen uiterst professioneel verholpen worden.

  Ford OnderhoudFord Economy Service


Uitgelichte review

 • Customer Viewpoint

  "Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden bij koop, lease en options. Welwillendheid te luisteren naar de klant betreffende de wensen en daarmee een goede aanbieding kunnen doen."

  Bekijk meer beoordelingen:


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen